Egyéni órák

  • A teljes óra időtartama 40 perc. A tapasztalat azonban azt mutatja (mivel a koncentráció 15 perc után alábbhagy), hogy két rövid intenzív óra  20-20 percben hosszútávon sokkal hasznosabb. Aki tudja vállalni, hogy heti kétszer jön, határozottan gyorsabban halad.
  • Az órák oldottak, jó hangulatúak. A pozitív értékelés híve vagyok: az a fontos, amit sikerült megcsinálni, a hibákat majd közösen kijavítjuk. Az egyetlen elvárás, hogy merj hibázni, merj olyan lenni, amilyen csak vagy… úgy dolgozni, ahogy csak éppen tudsz. Engedd meg magadnak, hogy lehet, valami nem sikerül. Nálam SZABAD ROSSZUL ÉNEKELNI! Ne akard jól csinálni – csak csináld.
  • Nyitott órákat tartok. Ez a komplex tanításom egyik fő erénye. Bárki végignézheti bárki más óráját. Ez a lehetőség alapvetően gátlásoldó és segít felismerni, meglátni a saját problémákat egy más szemszögből.
  • Az egyénre szabott gyakorlatok mindig a pillanatnyi állapotból alakulnak. Érdemes óra előtt 5-10 perccel megérkezni, hogy testileg-lelkileg ráhangolódj a munkára.
énekes képzés
énekesnő képzés

Csoportos órák

Az előadóművészet, illetve a színpadi mesterség tanulása csoportban sokkal hatékonyabb. Az egyéni órákon elhangzott ilyen irányú instrukciókat itt lehet gyakorolni. A speciális gyakorlatok pozitív fejlődést indítanak be a személyiség fejlődésében, az önismereti úton.

Üzenhetsz itt is, ha kérdésed van az énekórákkal kapcsolatban.